Tine Berg-Hansen
Avholdt
Generelle spørsmål
4 September, 2012 15:00 - 4 September, 2012 16:00
Denne uken kan du få tips og råd for en smidigere lavkarbohverdag.
Etter at jeg har startet med lavkarbo for snart 1,5 år siden, ser jeg mange positive helseeffekter. Etter en del utprøving kan jeg nå også tilordne mine mageproblemer en overfølsomhet for noen matvarer. Dessverre er en av disse matvarer melk (melkprotein). Siden jeg er veldig glad i min selvlagete frokostblanding om morgen, bruker jeg nå kokosmelk (1 dl - 1,5 dl, 17 % fett) til det. Jeg velger kokesmel uten konserveringsstoffer, men er det greit for kroppen å få så mye kokosmelk i seg? Har du kanskje et godt alternativt (utenom havre- eller rismelk?
Hei! Har du et tips til RASK frokost der jeg får i meg nok fett?
Har vurdert å bake lavkarbokake, men er redd eg kommer til å spise hele kaken alene om jeg setter igang med å bake ;) (er ca 35 kg overvektig)
Har du noen gode råd mot forstoppelse hos oss som følger lkhf?
Hei! Hva skjer med de karbohydratene man spiser når man holder seg til lavkarbokost? La oss si jeg spiser ca 50 gram, lagres det som fett?
Hei. Har et spørsmål om kosthold i forhold til lav albumin. Har du et godt råd om hvilken kost som best kan bidra til å øke albumin og jern i kroppen. Høgde 167 cm, vekt 50 kg, gravid i 4. mnd. Ligger ganske mye under referanseverdiene på begge deler.