Tine Berg-Hansen
Avholdt
Tilbake til hverdagen
20 August, 2013 13:00 - 20 August, 2013 14:00
Nå er det på høy tid å komme inn i gode rutiner etter ferien - synes du det er vanskelig, og trenger tips til enkle frokoster, matpakker eller hverdagsmiddager?
Still dine spørsmål til vår ernæringsfysiolog.
Hei! Jeg bare lurer på hva det er for forskjell mellom Tagatesse og Sukrin? Jeg liker ikke bismaken ved Sukrin men Tagatesse smaker jo som vanlig sukker.Hva er Tagatesse laget av? De fleste av disse sukkererstatningene har en liten advarsel om at man kan få diare hvis man spiser mye av dem. Hva er det som forårsaker dette?
Jeg har ikke tid til å lage skikkelig middag hver dag, noen tips?
Når kvelden kommer er det lett å spise ut av skuffet og skap, hva gjør jeg?
Hvordan kommer jeg igang igjen etter ferien?
Hvor mange måltider bør jeg egentlig spise hver dag? Hører så mye forskjellig, og på lavkarbokost spiller det vel egentlig ikke så stor rolle?
Hvor mange karbohydrater trenger hver dag?
Har du noen inspirerende og kreative matpakketips? :)
Jeg synes ikke jeg er flink nok til å få i meg grønnsaker og bær for tiden og er egentlig litt usikker på hvor mye jeg bør få i meg daglig også. Hvis jeg f.eks. spiser to lavkarboknekkebrød (bestående kun av kjerner) til lunsj eller frokost + rikelig med pålegg, hvor mye grønt bør jeg få i meg i tillegg da?