Lavkarboklubben - Personvernerklæring

Lavkarboklubben.no mener at personvern er viktig, og vi gjør det vi kan for å beskytte deg som privatperson. I dette dokumentet har vi beskrevet hva vi gjør for å verne hver enkelt best mulig og hva vi benytter innsamlet informasjon til.

 

Informasjon og innsamlet data

På Lavkarboklubben.no registrerer du deg som bruker og fører dagbok over matinntak og aktivitetsnivå. Vi innhenter ikke mer informasjon fra deg enn det vi trenger for å kunne gjøre riktige utregninger. Informasjonen du registrerer vil ikke deles med andre brukere på Lavkarboklubben.no.

Din e-postadresse vil vi benytte til å sende deg nyhetsbrev og viktig informasjon om nettstedet (for eksempel planlagt nedetid). Nyhetsbrev mottar du kun dersom du har akseptert dette, og du vil ha mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet når som helst.

Reklamebannere på Lavkarboklubben.no og nyhetsbrev vi sender ut kan inneholde reklame der du blir spurt om å oppgi e-postadresse og annen personlig informasjon. Denne informasjonen vil da sendes til den du velger å dele informasjonen med (reklameannonsøren).

 

Betaling og transaksjoner.

På Lavkarboklubben.no kan du kjøpe tjenester. Disse betaler du enten via en SMS-melding (mindre beløp) eller via kredittkort. Lavkarboklubben.no benytter Nets Netaxept til å håndtere kredittkortbetalinger. Dette vil si at din sikkerhet er ivaretatt. Lavkarboklubben.no vil ikke få tilgang til dine kredittkortopplysninger da dette kun håndteres av Nets Netaxept. Godkjente innskudd og uttak (ved kjøp av tjenester på Lavkarboklubben.no), dvs. dato og sum for disse er det eneste som lagres på Lavkarboklubben.no.

 

Hva vi bruker dine data til

Vi bruker dine registrerte data for å kunne levere de tjenestene som Lavkarboklubben.no tilbyr samt innhente statistikk Det vil si utregninger av næringsinnhold i ditt kosthold, dine BMI/BMR verdier med mer. For informasjon du velger å publisere gjelder andre regler, se våre generelle vilkår.

 

Til foreldre

Lavkarboklubben.no er ikke tillatt brukt for personer under 18 år. Har vi mistanke om at personer under 18 år bruker Lavkarboklubben.no vil disse bli utestengt uten forvarsel.

 

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet for å kontakte oss.

 

Oppdatering av dette dokument

Fra tid til annen vil dette dokumentet om personvern bli oppdatert. Når dette måtte skje, vil vi informere om dette ved å legge ut en notis på Lavkarboklubben.no.

 

Dette dokumentet ble sist oppdatert april 2012.