Asgeir Ruud - Gjesteekspert
Jeg har alltid hatt interesse for mat og matlaging, og de siste 10 årene har jeg vært opptatt av hvordan man kan lage maten sunnere uten å kompromisse med smaken. Å finne en god erstatning for sukker er noe som har opptatt meg spesielt, og jeg har derfor satt meg grundig inn i det meste som finnes av både naturlige og kunstige søtstoffer. Under min 3-årige ernæringsutdannelse fikk jeg ideen til produktet Sukrin, og stiftet selskapet Funksjonell Mat AS sammen med med medstudent Kjell Grundvold i 2007. Vi har fokus på mat med naturlig helsefremmende egenskaper, og tilbyr innovative produkter som gjør det enkelt å spise sunnere i hverdagen. Jeg har vært hovedansvarlig for utvikling av nye produkter, og i dag har vi 9 egne produkter. I tillegg importerer vi produkter søtet med Tagatose, samt steviadråper med aroma. Alle produktene våre er godt egnet på et lavkarbokosthold.
© Lavkarboklubben AS
Dietika ASDr.Hexebergs klinikk