Erik Hexeberg
Avholdt
Migrene
31 Oktober, 2012 15:00 - 31 Oktober, 2012 16:00
Migrene er hos mange relatert til kosthold på ulike måter. Blant annet ser vi at svingninger i blodsukker kan utløse migreneanfall og at mange får redusert hyppigheten av anfall etter kostholdsendring til et lavkarbokosthold. I tillegg kan mineraler, særlig magnesium, spille en rolle hos mange.
Jeg begynner ofte å fryse en times tid etter jeg har spist karbohydrater. Dvs, eg var plaget med det tidligere at jeg halvannen time etter lunsj måtte ta på meg fleecejakke på kontoret, men jeg etter overgang til lavkarbo er mye varmere, fryser ikke like lett. Men, når jeg skeier ut fredagene med iskrem noen timer etter lunsj, så må fleecejakken frem igjen, så det *må* være en sammenheng der. Noen forklaring?
Så bra at dere tar opp migrene!! Har slitt med migrene i flere å nå, og ting har helt klart blitt mye bedre etter jeg la om til lavkarbo, har ikke de stor anfallene lenger.. Men fremdeles har jeg migrene hodepine på ettermiddagen, det er ikke så ille som det var før så jeg klarer å unngå for det meste å ikke ta medisiner. Er redd for overforbruk. Tar 3x600 mg magnesium og 3x 1000 mg omega 3 hver dag. Kan det være andre tilskudd som kan hjelpe? Ev kan det være noe i maten?
Tidligere nettmøter
Kolesterol
Diabetes type 2
Generelle spørsmål om mat og helse
Generelle spørsmål om mat og helse
Matintoleranser
Migrene
Generelle spørsmål
Generelle spørsmål om mat og helse
Generelle spørsmål om mat og helse
Spørsmål om diabetes type 1 og 2
Generelle spørsmål
Generelle spørsmål
Generelle spørsmål
Generelle spørsmål
Det franske paradoks
Diabetes
Generelle spørsmål om mat og helse
Generelle spørsmål
Spørsmål om diabetes type 1 og 2