Asgeir Ruud - Gjesteekspert
Avholdt Bakeglede med Funksjonell mat
12 November, 2013 10:00 - 12 November, 2013 11:00
Hvordan få den perfekte julebaksten med ingredienser fra Funksjonell mat. Asgeir gir deg svarene.
12 November, 2013 10:28Hei - nå gleder vi oss til jul! Er det slik at alle deres søtstoff, Sukrin, Tagatesse, Stevia, Yaconsirup og FOS ikke påvirker blodsukkeret? Er alle frie for karbohydrater eller fungerer de slik at karbohydratene ikke blir tatt opp i tarmen? Håper på kort og enkelt svar for jeg synes dette er vanskelig;-)
12 November, 2013 10:35Hei!
Jeg har stor glede av Funksjonell Mats brødblanding når jeg er litt lat. Og i matveien synes jeg det er greit å ha det lettvint ;) Men hvor får jeg tak i alle produktene? Har vært innom mange helsekostbutikker i både Norge og Sverige, men de har kun et lite, utvalgt sortement.
12 November, 2013 10:25Har du et tips for å få julekakene bløte i midten selv om man ikke bruker sukker? Synes ofte julekakene mine, for eksempel koksmakronene, blir litt tørre. Takk for hjelpen!
12 November, 2013 10:37Selger dere ferdigpakker for julebakst?
12 November, 2013 10:23Hei! Oppdaget akkurat muligheten om å stille spørsmål om bakst i dag. Jeg synes ikke sukrin gir en god smak. Laget en gang Bounty med sukrin og det ble aldri spist. Har du andre gode alternativ som ikke har den bismaken som sukrin har. Er sukrin gold et bedre alternativ?På hvilken måte er den forskjellig fra vanlig sukrin? Hilsen Henriksdotter
12 November, 2013 10:12Kan jeg bruke mandelmel for å lage marsipan, eller bør jeg male mandler selv? Må forresten mandler skoldes før man maler de til marsipan eller er det bare fargen som blir anderlesdes? En annen ting, kan jeg bruke noe annet enn sukrinmelis i marsipanen min, jeg er dessverre veldig obs for bismaken på sukrin. Tusen takk for mange gode produkter!
12 November, 2013 10:19Hva bruker man egentlig fiberfin til i et lavkarbokosthold og hvorfor?
12 November, 2013 10:02Har ikke forsøkt sesammelet deres ennå! Hva skal jeg bruke det til, og hvordan er det i forhold til kokosmel og mandelmel?
12 November, 2013 10:01Hei! Og takk for mange gode produkter! Jeg elsker Tagatesse, men hva er det egentlig? Jeg synes det smaker som sukker! Og gleder meg til årest julebakst. Har det ingen innvirkning på blodsukkereret? Og hvor mange karbohydrater er det i 100 g? Er det slik at det ikke blir tatt opp i tarmen? Takk for hjelpen!
12 November, 2013 08:48Har du en god julekake for en som ikke kan ha gluten, egg og melkeproteiner?

Takknemlig for svar:)
11 November, 2013 11:28Hei - Tusen takk for utrolig mange gode produkter. Har du en god oppskrift på pepperkaker? Tusen takk:9
7 November, 2013 17:26Ønsker å lage fudge karameller til jul, er det mulig uten/med lite sukker?
© Lavkarboklubben AS
Dietika ASDr.Hexebergs klinikk